2013-11-29 02:15:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nem kellene folyton aggodalmaskodnia

Napi horoszkóp november 29-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem volt még elege a légvárak építgetéséből? Ha valami olyat szeretne csinálni, ami valóban stabil alapokon áll és maradandó lehet, akkor ne hallgasson senkire! Olyan tanácsot senki nem adhat, ami teljesen önre van szabva.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kicsit feledkezzen meg a saját problémáiról, és akkor nemcsak tisztábban, fényesebben, de mindjárt rózsaszínűbben is fogja látni a világot. Azért is, mert mindjárt jobbnak találja a maga helyzetét, ha másoknak segít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehéz napra számíthat. Egyrészt azért, mert valami sürgető feladat vár önre, másrészt azért mert a szívében enyhe nyomást képez szerelmi bánata. Előbbi segít abban, hogy egy kicsit megfeledkezzen az utóbbiról. Egy időre.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene folyton aggodalmaskodnia. Az idő szép, és minden oka megvan arra, hogy a világ egyéb dolgait is ragyogónak lássa. Amit nem annak gondol, az lehet, hogy részben a gondolkodásmódja hibája. Most ezen is változtathat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Akkor válik igazán sikeressé, ha nemcsak önmagáért, de másokért is képes küzdeni, ugyanakkor hajlik a kompromisszumokra is, és néha beéri a részeredményekkel. A dupla vagy semmi elvével most biztosan veszítene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Több beleérzéssel kellene viselkednie az embertársaival való kapcsolatában. Különösen igaz ez a rokonaira, felmenőire. Vigyázzon, mert ahogy most ön bánik a szüleivel, testvéreivel, ugyanazt fogja visszakapni majdan a gyerekeitől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jobban kellene ügyelnie az értékeire. Valaki, valakik teljes mértékben kifoszthatják, legyen szó egy intézményről akár, vagy a társáról. Utóbbinak persze magától is adhat, de csak annyit, amennyit még nem hánytorgat fel neki.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Elérkezett az idő arra, hogy megvalósítsa végre azt, amiről eddig csak álmodozott. A sors most összehozhatja a megfelelő emberekkel, ráadásul azok különösen megnyerőnek is tarthatják ma az ön személyét. Éljen a lehetőséggel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jól teszi, ha valamit szervezkedik, legyen szó akár találkozóról, vagy egy nyilvános rendezvényről, amire a barátait is meghívja, vagy esetleg ott szerez új ismeretségeket. A barátságban az ön legjobb oldala mutatkozik meg.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szükség lenne az ön közreműködésére ahhoz, hogy bizonyos emberek, akik önnek mind barátai, egymással is összebéküljenek. Bármily nehéz is önnek az állásfoglalás, most beszélnie kell mindkettejükkel, és meggyőzni őket.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha egyedül képtelen megbirkózni bizonyos problémákkal, akkor ideje lenne, hogy segítséget kérjen a barátaitól. A kedvese tartózkodásának az is lehet az oka, hogy eddig kevésbé vette figyelembe az ő igényeit, az érzelmeiről nem is beszélve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön álmodozó típus, de sajnos be kell látnia, hogy ez önmagában kevés ahhoz, hogy az álmai meg is valósulhassanak. Ha valami pluszra vágyik, akkor tanulja meg az ellazulás művészete mellett a koncentrálásét is. Az bejöhet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: